Kleuren pvc-ramen: de mogelijkheden zijn eindeloos

Nieuws / Kleuren pvc-ramen: de mogelijkheden zijn eindeloos

Kleuren pvc-ramen: de mogelijkheden zijn eindeloos

Kleuren pvc-ramen: de mogelijkheden zijn eindeloos

Voor steeds meer mensen zijn de voordelen van pvc gekend. Het is een materiaal dat niet alleen geweldig isoleert, budgetvriendelijk is en amper onderhoud vraagt, het biedt u ook nog eens de keuze uit tal van kleuren. Zo kan u bij ons terecht voor meer dan 100 kleuren. Hierdoor kan u uw pvc-ramen naadloos integreren in uw interieur.

Voor elke stijl wat wils

Een huis bouwen of verbouwen gaat gepaard met een heleboel esthetische keuzes. Houdt u van strak & modern of gaat u eerder voor een rustieke uitstraling? Uw buitenschrijnwerk zal natuurlijk een grote invloed hebben op het uitzicht. Welke stijl u ook verkiest, uw pvc-ramen kunnen perfect worden ingepast in uw woning.

Diverse afwerkingen

Niet enkel de kleur van uw schrijnwerk speelt een rol, ook de structuur zal meebepalend zijn voor de uitstraling ervan. Daarom heeft u bij Deceuninck-profielen de keuze uit 3 verschillende kleurtypes: in de massa gekleurde profielen (crèmewit, verkeerswit en lichtgrijs), profielen met een coating (met een satijnachtige, matte look en een korrelige structuur die prettig aanvoelt) en profielen met een folie (vuilafstotend en uv-bestendig).

Kwaliteitskleuren

Het is bewezen dat de Deceuninck-kleuren van topkwaliteit zijn. Elke kleur uit het assortiment onderging tal van kwaliteitstests en beschikt over een ATG-attest. Een ATG-attest staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve criteria. Het is een gunstige beoordeling van een bepaald bouwproduct van 1 fabrikant voor een welbepaalde toepassing.

Kleurensimulator

Om in te schatten of een bepaalde kleur bij uw woning zou passen kan u alvast gebruiken maken van onze handige kleurensimulator. Laad gewoon een foto op van uw (toekomstig) huis en selecteer de kleur van uw keuze. Het resultaat is een waarheidsgetrouwe weergave van hoe het geheel er zou uitzien.

Ons kleurengamma met eigen ogen ontdekken?

Kom gerust eens langs in onze toonzaal om ons aanbod zelf te komen bekijken. 

© Vandenbroucke Window Solutions 2022 Site by Esign