Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Inspiratiesessie over lean manufacturing bij Ramen Vandenbroucke

Nieuws / Inspiratiesessie over lean manufacturing bij Ramen Vandenbroucke

Inspiratiesessie over lean manufacturing bij Ramen Vandenbroucke

Inspiratiesessie over lean manufacturing bij Ramen Vandenbroucke

Op 29 september vond er bij Ramen Vandenbroucke een inspiratiesessie plaats over lean manufacturing. De sessie werd georganiseerd door SERR (Sociaal Economische Raad van de Regio) Zuid-West-Vlaanderen. Een 50-tal aanwezigen, zowel bedrijfsleiders als actoren uit het middenveld en de zorg, konden er de mogelijkheden komen ontdekken van lean manufacturing.

Onder de noemer ‘Lean manufacturing: een win-win voor bedrijf en werknemers’ werd er uitleg gegeven over hoe bedrijven en organisaties zich continu kunnen blijven verbeteren om zich zo voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst.

Lean manufacturing & Ramen Vandenbroucke

Zowel onze zaakvoerder Mario Vandenbroucke als onze salesmanager Tom Devinck hebben tijdens deze sessie getuigd over ons bedrijf. Bij Ramen Vandenbroucke zijn we dagelijks bezig met continue verbetering van onze processen & het creëren van een zo groot mogelijke meerwaarde voor onze klanten. Door onze processen te blijven stroomlijnen en verspilling tegen te gaan hebben we minder manuren, ruimte, kapitaal en tijd nodig én kunnen we nauwkeuriger werken. Dit kan enkel als alle werknemers nauw betrokken zijn.

Geslaagde avond

Niet alleen wij deden ons zegje, er waren ook andere sprekers. Veltion, dat Vlaamse kmo’s begeleidt bij duurzame productiviteitsverbetering, schetste het theoretische kader. En directrice van het Woonzorgcentrum Sint-Carolus uit Kortrijk Lynn Cools zorgde dan weer voor een mooi praktijkvoorbeeld uit de zorgsector. Aan het eind van de avond was er uiteraard ook ruimte om te netwerken tussen de socio-economische streekpartners.

Op zoek naar een ramenpartner?

Bij Ramen Vandenbroucke investeren we veel in het vergroten van onze meerwaarde en we gaan er dan ook prat op dat we een duurzame ramenpartner zijn. Contacteer ons nu voor een offerte voor uw project.

© Vandenbroucke Window Solutions 2023 Site by Esign