Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Zendow#neo Premium: superisolerende ramen

Nieuws / Zendow#neo Premium: superisolerende ramen

Zendow#neo Premium: superisolerende ramen

Zendow#neo Premium: superisolerende ramen

Energie blijft hét thema voor wie bouwt of verbouwt. Kiezen voor een duurzame oplossing kan dus nauwelijks overschat worden. En als het op ramen en deuren aankomt, dan is de Zendow#neo Premium van Deceuninck de absolute top op het vlak van luchtdicht bouwen en goede isolatie. We zetten de voordelen van deze superieure profielen voor u nog even op een rijtje.

Super isolerend

De Zendow#neo Premium profielen blinken uit op vlak van energieprestaties (tot Uw = 0,65 W/m²K) dankzij de unieke Linktrusion technologie. Linktrusion combineert nieuwe en traditionele materialen, vernieuwende elementen en bewezen technieken. De profielen zijn ook versterkt met glasvezel, wat beter isoleert dan pvc profielen waarin staal wordt verwerkt. Ook op vlak van thermische- en geluidsisolatie scoort Zendow#neo Premium enorm goed.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Hoe minder werk u heeft met uw ramen en deuren, hoe liever natuurlijk. Daarom zetten ze bij Deceuninck zwaar in om hun producten zo onderhoudsarm mogelijk te maken. Kiest u voor Zendow#neo Premium, dan kiest u dus ook voor een tijdsbesparende oplossing.

Esthetische klasse

De zeer fijne Zendow#neo Premium zijn ook op vlak van esthetiek een hoogvlieger. Dus ook voor wie het oog telt zijn deze profielen een topkeuze. Welke stijl van woning u ook heeft, de afgeronde Zendow#neo Premium geeft uw woning ongetwijfeld extra cachet. U kan kiezen uit een ruime waaier aan kleuren en afwerkingen die perfect combineren met uw stijl. De profielen zijn fijn maar toch zeer sterk en combineren dus stevigheid met een maximum aan lichtinval.

Lange levensduur

De Zendow#neo Premium profielen zijn ontworpen om héél lang mee te gaan. Duurzaamheid is geen hol begrip voor Deceuninck en de profielen zijn dan ook 100 % recycleerbaar aan het einde van hun levenscyclus. Zendow#neo Premium is dus ook een keuze voor een beperkte ecologische voetafdruk. Door de fenomenale energieprestaties van de profielen zal je ook minder energie moeten verbranden, dus zelfs Moeder Natuur is fan.

Interesse?

Overtuigd door de voordelen van de Zendow#neo Premium profielen? Contacteer ons dan gerust voor meer info of een offerte.

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign