Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

PVC deuren op maat van uw woning

Vandenbroucke Window Solutions produceert en plaatst deuren op maat van topkwaliteit. De materiaalkeuze voor je deuren is allesbepalend voor het uitzicht van je woning. En wij gaan enkel voor het beste materiaal. Heeft u nieuwe deuren nodig? Als dé expert in ramen en deuren in West-Vlaanderen nemen we bij Vandenbroucke Window Solutions graag de tijd om de deuren te vinden die perfect bij uw woning passen. 

Voor de productie van onze deuren in pvc en aluminium werken we samen met Anaf & Frager.

Bekijk de brochure

Waarom kiezen voor PVC?

 • Heel makkelijk in onderhoud
 • Inbraakveilig
 • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
 • Uitzonderlijke energieprestaties tot Uw = 0,65 W/m²K
 • Voor elke bouwstijl de gepaste oplossing
 • 10 jaar garantie
 • Driedubbel glas

Vandenbroucke Window Solutions werkt met de raamprofielen van Deceuninck, omdat zij net als ons steeds op zoek gaan naar innoverende en duurzame oplossingen die niet alleen energievriendelijk zijn maar ook heel stijlvol. Als erkende plaatser en preferred partner van Deceuninck in West-Vlaanderen heeft u een extra garantie op vakwerk van echte vakmensen.

Ga voor PVC deuren als...

 • je zelf een specifieke kleur wil kiezen.
 • je geluid buiten wil houden en warmte binnen.
 • je quasi geen onderhoud wil aan je deuren.

Deuren kiezen is niet zo eenvoudig. Het zijn nu eenmaal behoorlijk bepalende elementen in je huis. Ze zijn uiteraard functioneel. Binnendeuren moeten opgaan in uw interieur, en buitendeuren moeten onder andere passen bij uw gevel. En toch mogen ze ook een beetje opvallen als toegevoegde waarde in uw huis. 

Deuren bestaan er in verschillende maten en materialen. Heeft u brede deuropeningen? Dan kan u voor een dubbele deur gaan. Glazen buitendeuren of terrasdeuren zorgen voor extra lichtinval en passen bij elk type huis. En ook schuifdeuren zorgen dat uw woning in natuurlijk licht baadt. Kan u het al voor zich zien? Vandenbroucke Window Solutions produceert en plaatst deuren op maat van topkwaliteit. Kan u nog wat expertise gebruiken? We helpen u graag verder met ons persoonlijk advies.

Wij helpen u bij uw materiaalkeuze

De materiaalkeuze voor je deuren is allesbepalend voor het uitzicht van je woning. En wij gaan enkel voor het beste materiaal. Weet u niet waar u op moet letten bij de materiaalkeuze van uw deuren? Wij geven alvast drie aandachtspunten waar u mee van start kan gaan:

 • Stijl of architectuur

Klassieke, moderne, minimalistische of landelijke deuren? Met PVC kan u veel kanten uit. Als specialist uit Wevelgem in de productie en plaatsing van PVC deuren,  bieden wij mooi buitenschrijnwerk aan, want dat verricht wonderen voor uw woning. Onze deuren kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden en zijn beschikbaar in heel wat kleuren. Sinds augustus 2018 beschikken wij daarnaast over een intelligente machine voor PVC profielen die een “onzichtbare lasnaad” garandeert. 

 • Isolatiewaarden

PVC heeft als materiaal veel voordelen. Het is brand- en inbraakveilig met dank aan de glasvezelversterking. Deuren in PVC hebben een uitstekende thermische en akoestische isolatie: ze houden geluid buiten en warmte binnen. De profielen van Vandenbroucke Window Solutions leveren een hoge isolatiewaarde op. 

 • Onderhoud

PVC is heel makkelijk in onderhoud. PVC deuren hoef je gewoon nooit te schuren, verven, vernissen of lakken. Vensters uit PVC zijn van nature onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het materiaal duurzamer dan ooit! Je kan PVC vandaag perfect recycleren. Zo worden oude raamprofielen gebruikt voor de productie van nieuwe. 

Bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Kies dan voor deuren in PVC. De profielen zijn licht en beschikbaar in talloze kleuren en afwerkingen, en passen daarom in zowel landelijke of pastoriestijl als een strakke en moderne architectuur. Voor buitenschrijnwerk gaat het weliswaar altijd over maatwerk. Wij begeleiden elk project afzonderlijk en zorgen voor de afwerking die u verkiest voor uw deuren.

Laat u informeren door een adviseur van Vandenbroucke Windows Solutions en bekijk zelf een aantal raamprofielen in de winkel. Contacteer ons vrijblijvend.

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign