Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Over ons

Kantoor, showroom, Vandenbroucke Window Solutions

Over ons

Ons groeiende familiebedrijf, opgericht in 1933, is gevestigd in de industriezone Gullegem - Moorsele. We bieden onze klanten een totale aanneming van ramen en deuren, beglazing, rolluiken en binnenafwerking van pvc en aluminium.

Onze 46 medewerkers staan garant voor een persoonlijke en professionele service bij de levering en plaatsing van ramen en deuren. Het bewijs hiervan is ons Kiwa-kwaliteitscertificaat inzake productie en plaatsing. Bovendien garanderen wij jou met onze dienst na verkoop de perfect service.

Wij ontvangen je graag op afspraak in onze showroom, waar je een mooi overzicht krijgt van de diverse kleuren, raamprofielen en materialen. Onze vakmensen staan voor je klaar met hun deskundig advies!

Contact opnemen Onze vacatures
Kantoor, showroom, Vandenbroucke Window Solutions
Kantoor, showroom, Vandenbroucke Window Solutions
Kantoor, showroom, Vandenbroucke Window Solutions

Onze partners

Deceuninck

Officiële partner van Deceuninck

Vandenbroucke Window Solutions werkt met de profielen van Deceuninck, omdat zij net als ons steeds op zoek gaan naar innoverende oplossingen die niet alleen energievriendelijk zijn maar ook heel stijlvol. Als erkende plaatser en producten heb je een extra garantie op vakwerk van echte vakmensen.

Wil je meer te weten komen over de samenwerking tussen Vandenbroucke Window Solutions en Deceuninck? Onze persoonlijke benadering en bewezen kwaliteit kregen een mooie vermelding in het inspirerende magazine Ramen & Deuren ontworpen door Deceuninck.

Bekijk het magazine
Quickstep
Van Beveren

Officiële partner van Van Beveren

Vandenbroucke Window Solutions werkt met de profielen van Deceuninck, omdat zij net als ons steeds op zoek gaan naar innoverende oplossingen die niet alleen energievriendelijk zijn maar ook heel stijlvol. Als erkende plaatser hebt u een extra garantie op vakwerk.

Mario Vandenbroucke

Gedelegeerd Bestuurder

056/433.861

Tom Devinck

Bestuurder

056/433.850

CE-keuring

Sinds 1 februari 2010 is de Europese CE-markering verplicht voor ramen en deuren. Het label bevestigt dat ze voldoen aan een aantal normen inzake waterdichtheid, minimale luchtdoorlatendheid en windbestendigheid alsook een sluitend kwaliteitscontrolesysteem hanteren. Onze producten voldoen aan deze eisen en hebben dan ook het CE-keurmerk verkregen. Uw producten zijn dus volledig gegarandeerd.

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign