Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

5 voordelen van pvc schuiframen

Nieuws / 5 voordelen van pvc schuiframen

5 voordelen van pvc schuiframen

5 voordelen van pvc schuiframen

Meer buiten naar binnen brengen? Dat kan met onze schuiframen in pvc materiaal. Schuiframen zorgen voor meer licht en ruimte in elke woning. Ze zijn de perfecte oplossing voor iedereen die genieten wil van een natuurlijke lichtinval of een mooi uitzicht. Benieuwd naar de andere voordelen? Je leest ze hier!

Waarom pvc schuiframen kiezen?

VOORDELEN PVC SCHUIFRAMEN

Onderhoudsvriendelijk

Pvc ramen zijn makkelijk te onderhouden en kunnen dus wel tegen een stootje. Pvc is bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft dus niet veel onderhoud nodig. Het kan dus ook makkelijk!

Geen zorgen over je energiefactuur

Schuifdeuren in pvc beschermen je woning tegen energieverlies en zijn dus isolerend. Er is hier geen sprake van een hoog oplopende energiefactuur. Dankzij het prekader van Deceuninck gaat er geen warmte verloren via kleine spleetjes en kieren.

Perfecte wind- en waterdichtheid

De schuiframen worden speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je ramen perfect afgesloten zijn tegen wind en water. De dichtingen zorgen voor een perfecte waterafvoer.

Geen ruimteverlies

Bij schuiframen hoef je bovendien geen rekening te houden met de draaihoek zoals bij een klassieke deur. Kleine oppervlakte? Kies voor een schuifdeur en verlies geen ruimte.  

Hoge inbraakveiligheid

Geef inbrekers geen kans met de pvc schuiframen van Vandenbroucke Window Solutions. Alle ramen en deuren die wij plaatsen zijn standaard versterkt en voorzien van veiligheidsbeslag om inbraak tegen te gaan. Wij maken het inbrekers niet makkelijk!

Kies voor tijdloze kleuren en afwerking

Bovendien kan je kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren voor je pvc schuiframen! De kleuren variëren van modern tot klassiek en zijn één voor één UV-bestendig.

Tip: kies voor een neutrale kleur die bij de gevel van je woning past. Ramen en deuren bepalen de uitstraling van je woning dus denk hier goed over na.

Schuiframen voor jouw woning of advies nodig?

In West-Vlaanderen is Ramen Vandenbroucke dé referentie op vlak van pvc ramen en deuren. Gebruik de kleursimulator op ramen-vandenbroucke.com om je toekomstige schuiframen te integreren in je woning. Of neem contact op met info@ramen-vandenbroucke.com

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign