Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Kies je voor PVC of aluminium ramen en deuren?

Nieuws / Kies je voor PVC of aluminium ramen en deuren?

Kies je voor PVC of aluminium ramen en deuren?

Kies je voor PVC of aluminium ramen en deuren?

Nieuwe ramen of deuren is een belangrijke investering. Bij de aankoop hou je best rekening met diverse factoren zoals de prijs, de kwaliteit, de voordelen maar ook de afwerking of de isolatiewaarde van de materialen. Vandenbroucke Window Solutions legt jou het verschil uit!

De keuze maken tussen PVC en aluminium is niet altijd eenvoudig. Daarom helpt Vandenbroucke Window Solutions jou graag bij het maken van die keuze. We overlopen even de voordelen:

Voordelen PVC

PVC is heel makkelijk in onderhoud en beschikbaar in heel wat kleuren. PVC is brand- en inbraakveilig met dank aan de glasvezelversterking. Bovendien heeft PVC een uitstekende thermische en akoestische isolatie én duurzamer dan ooit! Je kan PVC vandaag perfect recycleren. Zo worden oude profielen gebruikt voor de productie van nieuwe.

Voordelen Aluminium

Kiezen voor aluminium ramen en deuren is een duurzame keuze. Deze materie kan je zonder kwaliteitsverlies recycleren en opnieuw gebruiken. Goed nieuws voor het milieu want hierdoor is er minder energie voor de productie van nieuwe aluminium profielen nodig. Aluminium is uiterst geschikt wanneer je voor een moderne en strakke uitstraling wil gaan. Aluminium ramen en deuren zijn licht, roestvast en enorm sterk. Bovendien zijn ze ook makkelijk in onderhoud, net zoals PVC.

Besluit: PVC of aluminium?

Ben je op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding die tegelijk duurzaam is en perfect isoleert? Kies dan voor ramen en deuren in PVC. De profielen zijn licht en beschikbaar in talloze kleuren en afwerkingen. Sinds augustus 2018 beschikken wij dan ook over een intelligente machine voor PVC profielen die een “onzichtbare lasnaad” garandeert. Wens je meer budget te spenderen of ben je op zoek naar een strakke constructie voor een moderne woning? Dan kan je aluminium overwegen. Beide materialen beschikken over uitstekende eigenschappen waar je lang zal van genieten.

Interesse in nieuwe ramen of deuren?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij helpen jou graag verder met advies op maat van jouw woning. Contact opnemen kan via info@ramen-vandenbroucke.com of het online contactformulier op onze website. Wij nemen vervolgens asap contact met jou op!

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign