Kiwa-certificaat & Deceuninck Preferred Partnership garantie op topkwaliteit

Nieuws / Kiwa-certificaat & Deceuninck Preferred Partnership garantie op topkwaliteit

Kiwa-certificaat & Deceuninck Preferred Partnership garantie op topkwaliteit

Kiwa-certificaat & Deceuninck Preferred Partnership garantie op topkwaliteit

Ramen en deuren zijn een serieuze investering. Het is dan ook belangrijk om de juiste partner te kiezen. Zowel op vlak van materialen als op vlak van plaatsing biedt Ramen Vandenbroucke u de garantie op absolute topkwaliteit. Zo zijn we Kiwa-gecertificeerd en werden we door Deceuninck gekozen als ‘Preferred Partner’.

Kiwa-certificaat

Het Kiwa-certificaat is een onafhankelijk label dat wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de strenge eisen van het controleorganisme Kiwa. Er is een Kiwa-certificaat voor de productie, maar ook voor de plaatsing.

Elk bedrijf kan vrijwillig een audit door Kiwa aanvragen, het kwaliteitslabel is niet wettelijk verplicht. Het CE-label is dat wél, maar test slechts een aantal minimale prestaties. En dit ook enkel voor het product, niet voor de plaatsing. Kiwa daarentegen legt de lat een pak hoger. Hun normen worden zorgvuldig samengesteld door experten uit verschillende takken van de sector (pvc-leveranciers, fabrikanten, plaatsers, leveranciers van isolatiemateriaal, beslagleveranciers, architecten ...).

Aangezien we bij Ramen Vandenbroucke kwaliteit hoog in het vaandel dragen, was het voor ons dan ook een must om het Kiwa-label te behalen. En daar zijn we met vlag en wimpel in geslaagd. Als u voor ons kiest om uw ramen en deuren te plaatsen, dan maakt u dus een veilige keuze. 

Preferred Partner van Deceuninck

Het Kiwa-certificaat is niet de enige garantie die u krijgt bij ons. We zijn namelijk ook Preferred Partner van Deceuninck. Zij produceren hoogwaardige raam- en deurprofielen in pvc en selecteren de beste installateurs als hun Preferred Partners. 

Uiteraard word je niet zomaar Preferred Partner en voldoen we aan de eisen van Deceuninck:

  • Ramen en deuren snel & efficiënt kunnen installeren
  • Kiwa-gecertificeerd zijn
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Continue bijscholing

Kies voor zekerheid

U hebt ongetwijfeld een uitgebreid lijstje met eisen klaar voor uw nieuwe ramen & deuren. Inbraakveilig, onderhoudsvriendelijk, stijlvol, superisolerend ... Dat is bij ons als ramen- en deurenspecialist niet anders. Neem een kijkje bij onze ramen & deuren en contacteer ons voor een offerte.

© Vandenbroucke Window Solutions 2022 Site by Esign