Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Ramen renoveren

Nieuws / Ramen renoveren

Ramen renoveren

Ramen renoveren

We horen het wel vaker: Vlamingen hebben een baksteen in de maag. Maar die voorliefde voor nieuwbouw verplaatst zich stilaan naar liefde voor renovatie. Terecht volgens ons, want ook met een renovatie realiseer je je droomwoning. Onze specialiteit: renovatie van jouw ramen en deuren. 

Jouw partner bij raam- en deurrenovatie

Ramen en deuren maken maar liefst 25% van de totale muuroppervlakte van een woning uit. Dan kunnen ze er volgens ons maar beter top uitzien. De impact van raam- en deurrenovaties op je woning is dus groot. Bij Vandenbroucke Windows Solutions geven we telkens individueel advies voor jouw renovatieproject. Want met nieuw buitenschrijnwerk zal je woning er volledig anders uitzien. 

Het aanbod voor je woning is uitgebreid: van gewone tot hoge ramen en deuren, glasgevels, schuiframen en -deuren of zelfs leefveranda’s. Wij gebruiken verschillende profielen, materialen, kleuren en technieken om te renoveren. Wil je bijvoorbeeld weten welke raamprofielen het best bij jouw woning passen? Vandenbroucke Windows Solutions heeft een antwoord op al je vragen. Welke stijl ook bij je huis past, onze vakmensen weten raad. Het design wordt tot in de puntjes afgewerkt. 


Bescherming tegen warmteverlies en inbraak

Ramen en deuren zijn gevoelige punten op vlak van isolatie. Gemiddeld verliest je huis ongeveer 40% warmte door verouderde ramen en deuren. Onvoldoende isolatie kan gelukkig verholpen worden. Door te renoveren ben je warmteverlies een stapje voor. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn: schakel gewoon onze deskundige hulp in. Wij begeleiden jouw renovatieproject graag van begin tot einde. Nieuwe beglazing is al een eerste stap in de goede richting. Een investering in ramen met dubbel of driedubbel glas maakt een groot verschil in energieverbruik. Dat betekent energie én geld besparen. Naast een verlaagde energiekost krijgt je woning ook nog eens een duurzaam karakter.

Als je renoveert, werk je met de nieuwste en beste materialen. Nieuwe  ramen en deuren beschermen daarom ook beter tegen inbraak. Ga daarbij voor inbraakwerend glas, stevige raamprofielen en veilige sloten. Bovendien biedt nieuw buitenschrijnwerk akoestische bescherming en houdt het dus ongewenste geluiden buiten. Ga zeker ook eens na of jouw ideale inbraakveilige en warmte- en geluidsisolerende raamprofielen in aanmerking komen voor een premie. 

Ga je met ons in zee, dan komen onze ervaren vakmensen in het spel. Wij meten eerst alles nauwkeurig op. Ook de productie en plaatsing nemen wij voor onze rekening. De vervanging zelf neemt niet veel tijd in beslag. Onze ervaren plaatsers vervangen jouw ramen en deuren al op 1 à 2 dagen, afhankelijk van hoe groot je renovatie is. Ook voor kwaliteitscontroles en bijkomend advies kan je bij ons terecht.

Je kan bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Zoek je een renovatiespecialist? Stuur ons een berichtje of vraag ons om advies.
 

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign