Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Van plaatsing tot afwerking: wij verzorgen de renovatie van uw ramen en deuren

Nieuws / Van plaatsing tot afwerking: wij verzorgen de renovatie van uw ramen en deuren

Van plaatsing tot afwerking: wij verzorgen de renovatie van uw ramen en deuren

Van plaatsing tot afwerking: wij verzorgen de renovatie van uw ramen en deuren

Vandenbroucke Window Solutions uit Wevelgem is gespecialiseerd in productie, plaatsing en renovatie van ramen & deuren. Maar hoe verloopt zo’n renovatieproces precies? We leggen het even uit ...

RAMEN EN DEUREN RENOVEREN, DE VERSCHILLENDE STAPPEN:

Huidige situatie analyseren

Na afspraak komt één van onze gespecialiseerde adviseurs langs bij u thuis om de huidige situatie van uw ramen en deuren te bekijken. De opmeter gaat na wat de beste oplossing is voor uw renovatie en bezorgt u een offerte op maat van uw project.

Samen offerte overlopen

Voor ons is het belangrijk dat de communicatie eenduidig en transparant verloopt. Op die manier bent u perfect op de hoogte van het type renovatie dat u gekozen heeft. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom, waar u een perfect overzicht krijgt van alle raamprofielen, kleuren, materialen etc. We bespreken het voorstel graag met u op ons kantoor over een tasje koffie. Eenmaal dat goed zit, gaan we dieper in op de aard van de werken. Wanneer er geen vragen meer zijn, zetten we alles officieel op papier. Vervolgens ondertekenen we de verkoopovereenkomst en kunnen de renovatiewerken beginnen!

Meten is weten

Een ervaren opmeter uit ons team komt ter plaatse om de correcte afmetingen vast te leggen. Van zodra de opmetingen afgerond zijn, bestellen we de juiste raam- en deurprofielen. De productie bij Vandenbroucke Window Solutions maakt vervolgens de ramen en deuren op maat. Vervolgens is het wachten op de productie van uw profielen. We geven u graag mee dat de gemiddelde wachttijd 8 weken is. 

Oplevering & plaatsing bespreken

Van zodra we weten wanneer de oplevering van uw ramen en deuren zal doorgaan, contacteren we u om samen een plaatsingsdatum af te spreken. Op de dag van de plaatsing lichten onze monteurs uitgebreid toe hoe ze aan de slag zullen gaan. Vandenbroucke Window Solutions voorziet twee monteurs met jarenlange ervaring die zowel de oude profielen uitbreken als de nieuwe plaatsen. Voila! De nieuwe ramen en deuren zitten op z’n plaats. Vervolgens zorgen onze monteurs voor een professionele afwerking van de profielen zoals de binnenafwerking in pvc of mdf.

Eindresultaat bekijken

Zit de renovatie erop, dan overlopen we samen met u de nieuwe ramen en deuren. Vervolgens stellen we een opleveringsdocument op waar u eventuele opmerkingen kwijt kan. Nadien vragen wij u het document te ondertekenen. Ook na de plaatsing van uw nieuwe ramen en deuren kan u ons contacteren indien er iets zou ontbreken.


Denk je erover na om uw ramen en deuren te renoveren? Neem dan vrijblijvend contact op met Vandenbroucke Window Solutions!

Contact opnemen

 

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign