Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Prijzen voor ramen & deuren

Met nieuw buitenschrijnwerk zal uw woning er volledig anders uitzien. U bepaalt zelf wat voor maten en materialen u wil gebruiken en welke opties uw ramen krijgen, zoals het soort beglazing, de indeling van de profielen of de afwerking (met bijvoorbeeld een folie). Maar ons professioneel team kan u natuurlijk helpen kiezen. Want professionele productie en plaatsing van ramen met kwaliteitsvolle materialen tegen een aantrekkelijke prijs, dat is ons handelsmerk. 

In PVC, aluminium of hout

Bent u op zoek naar een stijlvolle voordeur of buitendeur in PVC, hout of aluminium? Bij Vandenbroucke Windows Solutions vindt u iets voor elk budget. Ramen en deuren worden altijd op maat gemaakt, dus  is het onmogelijk om een vaste prijs te noemen om ze te vervangen. De algemene regel bij ramen is: hoe meer kaders, hoe meer kosten, maar ook de beglazing, materiaal en afwerking spelen een rol. Daarom zitten wij graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken. 

Schakel de deskundige hulp in van Vandenbroucke Window Solutions. Wij verwezenlijken met veel expertise uw renovatieproject, samen met u. Want gemiddeld verliest een huis ongeveer 40% warmte door verouderde ramen en deuren. Onvoldoende isolatie kan gelukkig verholpen worden. Door uw ramen te vervangen en te renoveren bent u warmteverlies een stapje voor. Nieuwe beglazing is al een eerste stap in de goede richting. Een investering in ramen met dubbel of driedubbel glas maakt een groot verschil in energieverbruik. Dat betekent energie én geld besparen.

Onze ervaren vakmensen produceren en plaatsen uw PVC ramen op maat van uw woning. Wij meten eerst alles nauwkeurig op. Ook voor kwaliteitscontroles en bijkomend advies kan u bij ons terecht. Omdat we weten dat u uw ramen en deuren doordacht kiest, delen we met veel plezier onze expertise. Zo proberen wij u te helpen een keuze maken tussen de verschillende profielen, materialen, kleuren en technieken en kan u met een gerust hart uw ramen laten plaatsen.

Vraag de exacte prijs van uw ramen, deuren en schuiframen vrijblijvend aan een adviseur

Uw benodigde budget zal afhangen van heel wat factoren:

  • Materiaal: PVC, aluminium of hout

  • Uw raam- of deuroppervlakte

  • Afwerking van de profielen met olie, lak of folie

  • Soort beglazing

  • Kleur(en)

  • Profieltype

Heeft u graag een exacte prijsraming? Onze adviseurs heten u meer dan welkom voor een gratis adviesgesprek bij u thuis of in de showroom in Wevelgem. Zo krijgt u persoonlijk een antwoord op al uw vragen. Wij werken een gedetailleerde offerte voor u uit, die volledig vrijblijvend is. Als het om nieuwbouw gaat, vertrekt onze adviseur voor de offerte van de afmetingen op het plan. Maar we houden altijd rekening met uw wensen rond esthetiek, onderhoud en technische vereisten.

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign