Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

PVC ramen op maat van uw woning

In West-Vlaanderen is Vandenbroucke Window Solutions dé referentie op vlak van PVC raam- en deurprofielen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wij plaatsen PVC ramen van Deceuninck voor zowel renovatie-, particuliere en commerciële nieuwbouwprojecten.

Bekijk de brochure

Onze ervaren vakmensen produceren en plaatsen uw PVC ramen van Deceuninck op maat van uw woning. Wij meten eerst alles nauwkeurig op. Ook voor kwaliteitscontroles en bijkomend advies kan u bij ons terecht. Omdat we weten dat u uw ramen doordacht kiest, delen we met veel plezier onze expertise. Zo proberen wij u te helpen een keuze maken tussen de verschillende profielen, materialen, kleuren en technieken en kan u met een gerust hart uw ramen laten plaatsen. 

Vandenbroucke Window Solutions werkt met de raamprofielen van Deceuninck, omdat zij net als ons steeds op zoek gaan naar innoverende en duurzame oplossingen die niet alleen energievriendelijk zijn maar ook heel stijlvol. Als erkende plaatser en preferred partner van Deceuninck in West-Vlaanderen heeft u een extra garantie op vakwerk van echte vakmensen.

Waarom kiezen voor PVC?

 • Heel makkelijk in onderhoud
 • Inbraakveilig
 • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
 • Uitzonderlijke energieprestaties tot Uw = 0,65 W/m²K
 • Voor elke bouwstijl de gepaste oplossing
 • 10 jaar garantie
 • Driedubbel glas mogelijk tot 54 mm

Ramen maken een groot deel van de totale muuroppervlakte van een woning uit. Dan kunnen ze er volgens ons maar beter top uitzien. Nieuwe ramen plaatsen of je oude ramen renoveren heeft een grote impact op je woning. Bij Vandenbroucke Windows Solutions geven we telkens individueel advies voor elk afzonderlijk project, omdat we weten dat design en stijl tot in de puntjes moeten kloppen. Welke stijl ook bij uw huis past, onze vakmensen weten raad.

Schakel de deskundige hulp in van Vandenbroucke Window Solutions. Wij verwezenlijken met veel expertise uw renovatieproject, samen met u. Want gemiddeld verliest een huis ongeveer 40% warmte door verouderde ramen en deuren. Onvoldoende isolatie kan gelukkig verholpen worden. Door uw ramen te vervangen en te renoveren bent u warmteverlies een stapje voor. Nieuwe beglazing is al een eerste stap in de goede richting. Een investering in ramen met dubbel of driedubbel glas maakt een groot verschil in energieverbruik. Dat betekent energie én geld besparen.

Ga voor PVC ramen als...

 • je zelf een specifieke kleur wil kiezen.
 • je geluid buiten wil houden en warmte binnen.
 • je quasi geen onderhoud wil aan je ramen.

3 aandachtspunten bij de keuze voor PVC

Weet u niet waar u op moet letten bij de materiaalkeuze van uw ramen? Wij geven alvast drie aandachtspunten waar u mee van start kan gaan:

 • Stijl of architectuur

Klassieke, moderne, minimalistische of landelijke ramen? Met PVC kan u veel kanten uit. Als specialist uit Wevelgem in de productie en plaatsing van PVC ramen, bieden wij mooi buitenschrijnwerk aan, want dat verricht wonderen voor uw woning. Onze ramen en deuren kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden en zijn beschikbaar in heel wat kleuren. Sinds augustus 2018 beschikken wij daarnaast over een intelligente machine voor PVC profielen die een “onzichtbare lasnaad” garandeert.

 • Isolatiewaarden

PVC heeft als materiaal veel voordelen. Het is brand- en inbraakveilig met dank aan de glasvezelversterking. Ramen in PVC hebben een uitstekende thermische en akoestische isolatie: ze houden geluid buiten en warmte binnen. De profielen van Vandenbroucke Window Solutions leveren een hoge isolatiewaarde op.

 • Onderhoud

PVC is heel makkelijk in onderhoud. PVC ramen hoef je gewoon nooit te schuren, verven, vernissen of lakken. Vensters uit PVC zijn van nature onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het materiaal duurzamer dan ooit! Je kan PVC vandaag perfect recycleren. Zo worden oude raamprofielen gebruikt voor de productie van nieuwe. 

Bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Kies dan voor ramen en deuren in PVC. De profielen zijn licht en beschikbaar in talloze kleuren en afwerkingen, en passen daarom in zowel landelijke of pastoriestijl als een strakke en moderne architectuur. Voor buitenschrijnwerk gaat het weliswaar altijd over maatwerk. Wij begeleiden elk project afzonderlijk en zorgen voor de afwerking die u verkiest voor uw ramen.

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign