Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

PVC schuiframen op maat van uw woning

Nieuwe schuiframen nodig? In West-Vlaanderen is Vandenbroucke Window Solutions dé referentie op vlak van PVC schuiframen. We nemen graag de tijd om de schuiframen te vinden die perfect bij uw woning passen.

Bekijk de brochure

Waarom kiezen voor PVC?

 • Heel makkelijk in onderhoud
 • Inbraakveilig
 • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
 • Uitzonderlijke energieprestaties tot Uw = 0,65 W/m²K
 • Voor elke bouwstijl de gepaste oplossing
 • 10 jaar garantie
 • Driedubbel glas

Ramen maken een groot deel van de totale muuroppervlakte van een woning uit. Dan kunnen ze er volgens ons maar beter top uitzien. Nieuwe ramen plaatsen of je oude ramen renoveren heeft een grote impact op je woning. Bij Vandenbroucke Windows Solutions geven we telkens individueel advies voor elk afzonderlijk project, omdat we weten dat design en stijl tot in de puntjes moeten kloppen. Welke stijl ook bij uw huis past, onze vakmensen weten raad.

Schakel de deskundige hulp in van Vandenbroucke Window Solutions. Wij verwezenlijken met veel expertise uw renovatieproject, samen met u. Want gemiddeld verliest een huis ongeveer 40% warmte door verouderde ramen en deuren. Onvoldoende isolatie kan gelukkig verholpen worden. Door uw ramen te vervangen en te renoveren bent u warmteverlies een stapje voor. Nieuwe beglazing is al een eerste stap in de goede richting. Een investering in ramen met dubbel of driedubbel glas maakt een groot verschil in energieverbruik. Dat betekent energie én geld besparen.

Schuiframen brengen meer licht & ruimte in elke kamer van een woning. Er zijn wel talloze combinaties mogelijk voor uw huis. Wij helpen u graag in uw beslissing. Dit is wat u moet weten voor u begint:

 • Breedte

Hoe breed is de ruimte waar je een schuifdeur of -raam wil plaatsen? Wil je één of meerdere schuiframen, en hoort daar een vast element bij of niet? Laat u zeker begeleiden door een expert vanaf het begin van uw project. 

 • Soorten systemen

Schuiframen en vaste elementen nemen natuurlijk plaats in. Hoeveel plaats, dat is afhankelijk van welk systeem u gebruikt. Een monorailsysteem heeft één schuivend en één vast element. Je opent de deur door hem aan de buitenzijde voor het vaste element naar links of naar rechts te schuiven.

 • Materiaal

Schuifdeuren, schuiframen en hefschuifdeuren kun je laten maken van aluminium of kunststof bijvoorbeeld. Ieder materiaal beschikt over zijn eigen voordelen en eigenschappen. 

Van productie tot afwerking & plaatsing

Onze ervaren vakmensen produceren en plaatsen uw PVC schuiframen op maat van uw woning. Wij meten eerst alles nauwkeurig op. Ook voor kwaliteitscontroles en bijkomend advies kan u bij ons terecht. Omdat we weten dat u uw schuiframen doordacht kiest, delen we met veel plezier onze expertise. Zo proberen wij u te helpen een keuze maken tussen de verschillende profielen, materialen, kleuren en technieken en kan u met een gerust hart uw schuiframen laten plaatsen. 

Dé expert in PVC schuiframen

Weet u niet waar u op moet letten bij de materiaalkeuze van uw schuiframen? Wij geven alvast drie aandachtspunten waar u mee van start kan gaan:

 • Stijl of architectuur

Klassieke, moderne, minimalistische of landelijke schuiframen? Met PVC kan u veel kanten uit. Als specialist uit Wevelgem in de productie en plaatsing van PVC schuiframen,  bieden wij mooi buitenschrijnwerk aan, want dat verricht wonderen voor uw woning. Onze schuiframen en deuren kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden en zijn beschikbaar in heel wat kleuren. Sinds augustus 2018 beschikken wij daarnaast over een intelligente machine voor PVC profielen die een “onzichtbare lasnaad” garandeert. 

 • Isolatiewaarden

PVC heeft als materiaal veel voordelen. Het is brand- en inbraakveilig met dank aan de glasvezelversterking. Schuiframen in PVC hebben een uitstekende thermische en akoestische isolatie: ze houden geluid buiten en warmte binnen. De profielen van Vandenbroucke Window Solutions leveren een hoge isolatiewaarde op. 

 • Onderhoud

PVC is heel makkelijk in onderhoud. PVC schuiframen hoef je gewoon nooit te schuren, verven, vernissen of lakken. Vensters uit PVC zijn van nature onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het materiaal duurzamer dan ooit! Je kan PVC vandaag perfect recycleren. Zo worden oude raamprofielen gebruikt voor de productie van nieuwe. 

Bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Kies dan voor (schuif)ramen en deuren in PVC. De profielen zijn licht en beschikbaar in talloze kleuren en afwerkingen, en passen daarom in zowel landelijke of pastoriestijl als een strakke en moderne architectuur. Voor buitenschrijnwerk gaat het weliswaar altijd over maatwerk. Als dé ramenspecialist uit West-Vlaanderen begeleiden wij daarom elk project afzonderlijk en zorgen voor de afwerking die u verkiest.

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign